Mini Opslag in de meppeler media

Meppel – Menigeen zal het herkennen: te veel spullen en te weinig ruimte om ze op te slaan. Mini Opslag Meppel biedt nu nog meer ruimte voor de (tijdelijke) opslag van goederen.

Jules van der Laan startte in 2007 Mini Opslag Meppel. Sinds begin 2016 is het bedrijf uitgebreid met veertig opslagunits aan de andere kant van het kanaal waardoor er meer ruimte is voor de (tijdelijke) opslag van goederen.

Eigenaar Van der Laan startte met het bedrijf nadat de loods van zijn transportbedrijf leeg kwam te staan. Hij liet een onderzoek doen naar de haalbaarheid van een idee nadat hij in de krant een artikel had gelezen over de opening van een ‘goederenhotel’. Nadat bleek dat in Meppel ruimte was voor een dergelijk initiatief startte hij met 45 units. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot ruim 150 units.

Flexibel huren

De units zijn heel verschillend van grootte. De één heeft behoefte aan 1 m³ inhoud, de ander aan wel 50 m³. Mini Opslag Meppel is er voor zowel particulieren als voor bedrijven. ‘Er zijn veel mensen die hun inboedel tijdelijk bij mij willen onderbrengen, maar ook vertegenwoordigers van grote bedrijven die hun koopwaar bij mij stallen. Particuliere huurders komen terecht bij Mini Opslag Meppel bij bijvoorbeeld een verbouwing, een verhuizing of bij minder leuke situaties als een scheiding of een overlijden.’ Je kunt bij Mini Opslag Meppel al vanaf één maand een opslagunit huren, voor langere tijd is natuurlijk ook mogelijk. Als huurder heb je 365 dagen per jaar toegang tot je gehuurde opslagunit, van 06.00 uur tot 23.00 uur.

Ruimteplanner

Op de site van Mini Opslag Meppel staat een ‘ruimteplanner’ waarmee mensen zelf een inschatting kunnen maken van de ruimte die ze nodig denken te hebben voor het opslaan van hun spullen. Een opslagunit bij Mini Opslag Meppel is bedoeld voor veilige opslag en dus niet om te sleutelen of te knutselen of voor het stallen van auto, caravan of aanhangwagen. Ook is het niet toegestaan om de opslagunit als verkooplocatie te gebruiken.

Naast de opslag heeft Mini Opslag Meppel een uitgebreid assortiment verhuisartikelen zoals dozen, inpakpapier, noppenfolie en stofhoezen voor meubels en matrassen, ook voor niet-huurders.

Bron: https://www.meppelercourant.nl/ondernemen/actueel/391852/mini-opslag-meppel-breidt-uit.html