Kom je uit Steenwijk en bent je op zoek naar opslag? Mini Opslag Meppel is het geschikte Self-Storage bedrijf voor jouw! Op slechts 15 minuten rijden van Steenwijk vindt u ons bedrijf. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Meppel/Steenwijk: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor elke soort van (tijdelijke) opslag kunnen we je een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden. 

 

Wat voor opslag bieden wij onze klanten uit Steenwijk

- Inboedelopslag

- Zolderopslag

- Meubelopslag

 

en zakelijk;

- Archiefopslag

- Handelsvoorraad opslag

 

Jouw partner in opslagruimte voor Steenwijk

Vanuit Steenwijk is Mini Opslag Meppel gemakkelijk te bereiken via de 4-baans A32 afslag Meppel-noord. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Meppel, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland. Voor inwoners en bedrijven uit Steenwijk is Mini Opslag Meppel dan ook prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we jouw kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.  De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-50 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huur je dus nooit te veel ruimte. Je huurt de ruimte slecht minimaal twee weken en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.

Voor bedrijven uit Steenwijk bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Meppel voor ondernemers uit Steenwijk een strategische plek: vanuit deze stad kun je immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen.

Dus ben je als inwoner of bedrijf uit Steenwijk op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of privé? Bij Mini Opslag Meppel Self-Storage vindt je de ideale oplossing.

Alle inwoners en bedrijven uit Steenwijk zijn welkom!