Opslag Steenwijk

Woon je in Steenwijk en ben je op zoek naar opslag? Mini Opslag Meppel is het geschikte Self-Storage bedrijf voor jouw! Op slechts 15 minuten rijden van Steenwijk vindt je ons bedrijf. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Meppel, Wanneperveen, Giethoorn, Zwartsluis, Vollenhove en Blokzijl: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor bijna elk soort van (tijdelijke) opslag kunnen we jouw een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Wat voor opslag bieden wij onze klanten uit Steenwijk

– Inboedelopslag

– Zolderopslag

– Meubelopslag

en zakelijk;

– Archiefopslag

– Handelsvoorraad opslag

Uw partner in opslagruimte voor Steenwijk

Vanuit de regio is Mini Opslag Meppel gemakkelijk te bereiken. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Meppel noord, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland. Voor inwoners en bedrijven uit Steenwijk en omgeving is Mini Opslag Meppel dan ook prima geschikt wanneer je tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we jouw kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.  De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-50 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huurt je dus nooit te veel ruimte. Je huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.

Voor bedrijven uit Steenwijk en omgeving bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Meppel voor ondernemers uit Steenwijk een strategische plek: vanuit deze stad kun je immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen.

Dus bent je als inwoner of bedrijf uit Steenwijk en omgeving op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of privé? Bij Mini Opslag Meppel Self-Storage vind je de ideale oplossing.

Alle inwoners en bedrijven uit Steenwijk zijn welkom!