Huurprijzen

Wat is de prijs

Bij Mini Opslag Meppel is een ruime keuze aan opslagunits met verschillende afmetingen en maandtarieven. Maak gebruik van onze ruimteplanner om te bepalen wat je nodig hebt of vraag advies wat de beste opties zijn.

Samen kunnen we de meest geschikte opslagunit bepalen. Kom je er na verloop van tijd achter dat je minder of juist meer ruimte nodig hebt, dan stap je simpelweg over op een beschikbare unit met andere afmetingen. Zonder extra kosten: na die overstap betaal je gewoon de prijs van de nieuwe unit.

Bij Mini Opslag Meppel is bewust gekozen voor een unithoogte van 2,7m dit in tegensteling tot de meeste collega’s die 3m of zelfs meer hanteren. Daarmee hun huurprijzen op m³ (kubieke meters) baseren en niet op het vloeroppervlak. Bij Mini Opslag Meppel krijg je dus meer vloeroppervlakte voor het zelfde geld. 

Je huurt al een kleine ‘locker’ van 1 kuub (m³) voor € 12,25 per maand. Voor 14 m³(kuub) deze is 5m² (oppervlakte) betaal je € 90,-. Een grotere unit van 41 m³(kuub) met 15m² komt op iets minder dan € 200,- per maand.  Daartussen zitten veel varianten: er is keuze uit zo’n 20 verschillende afmetingen. De ruimtes zijn 2,70m hoog, het is dus zaak om goed te kijken wat je allemaal kunt stapelen om de afmeting van de opslagunit te bepalen.
De ruimteplanner gaat ook bij het bepalen de oppervlakte er van uit dat je spullen tot 2,70m hoog gestapeld worden.

De eerste betaling, dat is de eerste periode huur en de borg, deze borg is gelijk aan één maand huur deze factuur voldoe je bij aanvang van huurovereenkomst.
Daarna betaal je via automatische incasso: geen gedoe met elke maand facturen en overboeken.

Om de huurovereenkomst te stoppen kun je inloggen op je account bij Mini Opslag Meppel en zelf aangeven wanneer je wilt stoppen met huren