Opslag Hoogeveen

Komt u uit Hoogeveen en ben je op zoek naar opslag? Mini Opslag Meppel is het geschikte Self-Storage bedrijf voor jouw! Op slechts 15 minuten rijden van Hoogeveen vind je ons bedrijf. Wij zijn hét Self-Storage bedrijf voor de regio Meppel, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde: service en oplossingen op maat hebben onze hoogste prioriteit. Voor (bijna) elk soort van (tijdelijke) opslag kunnen we je een oplossing bieden! Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant hebben we opslagruimtes beschikbaar. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Wat voor opslag bieden wij onze klanten uit Hoogeveen

– Inboedelopslag

– Zolderopslag

– Meubelopslag

en zakelijk;

– Archiefopslag

– Handelsvoorraad opslag

Jouw partner in opslagruimte voor Hoogeveen

Vanuit Hoogeveen is Mini Opslag Meppel gemakkelijk te bereiken via de 4-baans snelweg A28 en de A32 afslag Meppel-noord of via de N375 vanaf Pesse. Ons Self-Storage bedrijf is gelegen in Meppel, een strategische plek in het land en de verbindingsroute tussen het noorden en de rest van Nederland. Voor inwoners en bedrijven uit Hoogeveen is Mini Opslag Meppel dan ook prima geschikt wanneer u tijdelijk of een langere periode de behoefte hebt aan extra opslagruimte. De oplossingen die we je kunnen bieden zijn ideaal voor onder andere opslag in verband met verhuizing of een extra stukje zolder opslag.  De ruimtes hebben een grootte variërend van 1-50 m3, dus voor iedereen hebben we het juiste formaat beschikbaar. Zo huur je dus nooit te veel ruimte. Je huurt de ruimte slecht minimaal één maand en hiermee is het dus een zeer flexibele oplossing.

Voor bedrijven uit Hoogeveen bieden we tevens vele oplossingen voor onder andere de handelsvoorraad en archief. Ook voor vertegenwoordigers is Meppel voor ondernemers uit Hoogeveen een strategische plek: vanuit deze stad kunt je immers gemakkelijk een groot verzorgingsgebied bedienen.

Dus bent je als inwoner of bedrijf uit Hoogeveen op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte, zakelijk of privé? Bij Mini Opslag Meppel Self-Storage vindt je de ideale oplossing.

Alle inwoners en bedrijven uit Hoogeveen zijn welkom!