Skip to main content

over ons

Op slag meer ruimte!

Hét goederenhotel voor Meppel en omgeving

Mini Opslag Meppel is dé oplossing voor opslagruimte in Meppel en omgeving. Zie het als een goederenhotel. De huurperiode kan elke dag van de maand ingaan en de einddatum van de huur bepaal je zelf!

Met een scala aan opslagopties voor particulieren en bedrijven bieden we flexibele ruimtes in verschillende formaten. Onze units zijn 365 dagen per jaar toegankelijk, bieden optimale beveiliging en zijn ook nog eens heel betaalbaar.

“Al meer dan 15 jaar verhuur ik opslagruimte, of het nu voor korte of langere periodes is. Bij ons staat flexibiliteit en persoonlijk contact centraal!”

Jules van der LaanEigenaar Mini Opslag Meppel

In 2007 is Jules van der Laan met het bedrijf Mini Opslag Meppel van start gegaan met als doel het verhuren van opslagunits aan bedrijven en particulieren. Intussen is het bedrijf flink gegroeid en zijn er ruim 200 opslagruimtes.

Al ruim 1500 klanten uit de regio Meppel hebben naar tevredenheid voor korte of langere tijd een opslagunit gehuurd bij Mini Opslag Meppel.

Wie is Jules van der Laan

Met een familieachtergrond waarin zowel opa als vader zich al sinds 1931 bezighouden met verhuizingen, transport en opslag, heeft Jules een nieuwe koers ingezet. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van het transportgedeelte en zich volledig gespecialiseerd in opslag. Zijn voorkeur gaat uit naar het Self Storage concept, oftewel Doe-het-zelf Opslag. Met dit concept krijgt de huurder de vrijheid om op diverse manieren gebruik te maken van de opslagunit, waardoor het gehele proces meer flexibiliteit en eigen regie biedt.

Hoe werkt dan Self Storage

Je brengt en haalt zelf de spullen van en naar de opslagunit. Je kunt dit 7 dagen per week van 6:00 uur tot 23:00 uur doen met jouw eigen toegangscode of -druppel.

Wil je meer informatie? Of heb je een vraag?

Neem contact op

Daarom kies je voor Mini Opslag Meppel

Onze ruimtes zijn 24/7 beveiligd

Je huurt al een locker vanaf €12,25 p/maand

Flexibel: Bepaal zelf de einddatum van de huur

Contactpersoon aanwezig én bereikbaar

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy

Hoeveel ruimte heb je nodig? Bereken zelf eenvoudig met onze ruimtecalculator.

Reken uit

Een vrijblijvende offerte? Of direct opslagruimte aanvragen? 

Vraag aan bij Jules